Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu

Lanište, Novi Zagreb - Zapad

Novogradnje

ID Kod: 4286

Opis

Projekt Lanište obuhvaća izgradnju samostojeće poslovno-stambene zgrade na atraktivnoj lokaciji u jednom od najmlađih zagrebačkih naselja.
Projekt se sastoji od stambenih i smještajnih jedinica (apartmana) na pet etaža te poslovnih jedinica prizemlju. Spremišni prostori, garaže i garažna parkirna mjesta osigurana su u podzemnoj etaži, dok su vanjska parkirna mjesta smještena na platou oko zgrade. Pristup zgradi osiguran je kolnim prilazima sa sjeverne i južne strane te pješačkim prilazima sa sjeverne, južne i istočne strane.
Zgrada će biti vrhunski toplinski i zvučno izolirana te uvrštena u A kategoriju energetske učinkovitosti. Krov zgrade bit će izoliran prvoklasnom hidroizolacijom i toplinskom izolacijom, a fasada će uključivati toplinsku izolaciju debljine 14 cm. Vanjsku stolariju činit će PVC prozori i vrata s trostrukim izolirajućim staklim te duplim slojem zraka što pruža dodatnu zaštitu od vanjske buke te termo izolaciju. Maksimalnu privatnost stanara osiguravat će zidovi između stanova s dodatnom akustičnom izolacijom, a za optimalnu potrošnju energije zidovi koji odjeljuju stanove bit će toplinski izolirani.

Površina stanova: 49,61 - 74,23 m2.
Stanovi će biti opremljeni sanitarnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača te prvoklasnom keramikom. Podovi soba, dnevnih boravaka i hodnika obložit će se hrastovim parketom. Predviđeno grijanje je etažno putem plinskih bojlera, a svaki stan imat će zasebno mjerilo za vodu, struju i plin.
Zajednički dijelovi zgrade, odnosno ulazni prostor i stubište bit će obloženi prvoklasnim keramičkim pločicama. U prostorima spremišta i garaža osigurana je ventilacija, a završna obrada poda sadržat će protuprašnu zaštitu.
Okoliš zgrade biti će uređen je da bude funkcionalan i oku ugodan. Uz pješačke i kolne prilaze predviđeno je i hortikulturno uređenje.
Stanovi projekta Lanište projektirani su tako da vam pruže sve za ugodan život u zgradi visoke energetske učinkovitosti na primamljivoj lokaciji.

Pošalji upit

Ines Šegota

Osnovni podaci

Vrsta nekretnine
Površina
6.730 m2
Ukupno katova
5
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.